Reviews

Lees wat families vonden van mijn tijd bij hun.

12 Reacties

 1. Ties, Vik, Koen & Mandy. December 2022
  Wij hebben Natasja twee keer als kraamverzorgster gehad en hebben dit als heel prettig ervaren. Natasja heeft alle kennis in huis, veel ervaring en ze brengt je echt op je gemak (ook tijdens de thuisbevalling). Ze zorgt dat je als moeder niets te kort komt en is er ook echt voor de baby. We hebben zoveel handige tips gekregen van Natasja, die we meteen konden toepassen, heel fijn. Ze zorgt dat het huishouden op orde is, zodat je als gezin echt kan genieten. En ook mijn man en oudste zoon betrok ze overal bij, zodat we alles echt samen beleefden. Vooral zo’n eerste week is het zo belangrijk om goede hulp te krijgen en die heeft Natasja ons echt gegeven. We raden haar iedereen aan!

 2. Conner, Skyler, Bart en Cynthia. December 2022
  Wij hebben 2 x een hele fijne kraamweek gehad met Natasja als kraamzorg. Je kan terecht met al je vragen en ze zorgt goed voor moeder en kind. Bij een volgend kindje zouden wij weer voor haar kiezen!

 3. Royce, Peter en Sylvia Januari 2023
  Wat is het ontzettend fijn om Natasja als kraamzorg te hebben gehad! Als kersverse ouders wisten wij echt helemaal niets van het ouderschap. Natasja legt alles heel rustig en duidelijk uit, is geduldig en geeft je het vertrouwen dat het goed komt. Je hoeft even aan niets anders te denken dan aan je eigen herstel en ontzorgt je die eerste belangrijke week. Wij kijken terug op een prachtige kraamweek, een mooi begin!

 4. Zoë, Fem, Mick, John en Lisa. Februari 2023
  Wij hebben door Natasja echt een hele fijne kraamweek gehad. Super goed begeleid en alles gaat in overleg. Veel tips mbt borstvoeding waardoor dit nu heel goed gaat. Het hele gezin werd goed verzorgd en daarnaast werd het huishouden ook nog bijgehouden. We hebben zo’n fijne start gehad hierdoor en kijken met een heel goed gevoel terug op deze tijd. Wij raden Natasja aan iedereen aan!

 5. Elena, Felicia en Anh-Tuan mei 2023
  Wij kijken met veel tevredenheid terug naar onze kraamweek. Als kersverse ouders ontvingen wij veel steun van Natasja. Zij legde alles rustig uit. Bij onze dochter was het gewicht wat aan de lage kant maar met de begeleiding van Natasja konden wij hieronder rustig blijven en het vertrouwen behouden dat het goed zou komen (wat ook is gebeurd). Je merkt bij haar echt dat zij al veel ervaring heeft en dit werk met passie doet. Je hoeft even aan niets anders te denken dan aan je eigen herstel, wennen aan je nieuwe gezin en ontzorgt je die eerste belangrijke week.

 6. Sanne, Joeri en Lucie mei 2023
  De hulp van Natasja begon al super goed bij de bevalling in het ziekenhuis en de eerste avond bij ons thuis. Daarna was het erg fijn dat ze ons op weg hielp met de baby en zorgen dat het de moeder aan niks ontbrak. We hebben veel aan haar tips gehad en zouden haar zeker aanbevelen.

 7. Kirsten, Vincent en Olivia juni 2023
  Wij kijken terug op een zeer fijne kraamweek met Natasja, ze zorgde voor moeder en kind, gaf zeer nuttig advies met de borstvoeding en verrichtte de licht huishoudelijke taken. En niet geheel onbelangrijk wij konden heel fijn even bijslapen dankzij haar. Ook mijn man Vincent werd goed betrokken bij het hele proces.
  Wij zouden haar iedereen aanraden!

 8. Maarten, Caroline, Sebas en Joris juni 2023
  Natasja kwam bij ons de kraamzorg verrichten na de geboorte van ons tweede zoontje Joris. Ondanks dat we al wat meer ervaring hadden na het krijgen van ons eerste zoontje, had Natasja heel veel nieuwe fijne tips voor de zorg van de baby en de borstvoeding. Daarnaast zorgt ze niet alleen voor moeder en kind, maar voor het hele gezin!
  Als kers op de taart was ook nog het hele huis schoon elke dag.
  De werkwijze van Natasja is duidelijk en pragmatisch en sluit goed aan bij hoe ons gezin functioneerde. Ze weet goed wat de regels en richtlijnen zijn, maar schat alles goed in afhankelijk van de situatie. Wij voelden ons altijd erg gehoord! Ze is er als het nodig is, maar kan ook goed ‘onzichtbaar’ op de achtergrond aanwezig zijn en haar ‘ding’ doen.
  Bedankt voor de heerlijke zachte landing thuis en het opstarten van onze gezin van 4!

 9. Sanne, Mark en Lynn Augustus 2023
  Wat hebben wij een ontzettend fijne week gehad met Natasja! Het ouderschap was nieuw voor ons, maar ik kan wel zeggen dat het door de aanwezigheid van Natasja een stuk minder overweldigend is geweest. Ze nam ons goed bij de hand, maar liet ons toch ook zelf de regie houden. We voelde ons beide erg op ons gemak bij haar. Ik zou haar zeker aanraden!

 10. Jeroen, Marlet, Eva en Nove September 2023
  Wat hebben wij en onze tweeling een fijne kraamweek gehad dankzij Natasja. Ze is onwijs kundig en ontzettend lief, precies wat je nodig hebt in deze eerste week. Ze behandelde de meisjes echt als individuen, en wist precies welk meisje welke zorg nodig had. Ze leefde erg mee en vierde ook de successen als er weer een mijlpaal was bereikt! Bedankt lieve Natasja, we zijn je super dankbaar voor deze fijne start!

 11. Rick, Laura, Mats en Floor Oktober 2023
  Wat hebben wij genoten van onze kraamweek! Natasja verzorgde ons heel goed.

  Mijn wens was om de borstvoeding goed op gang te krijgen tijdens de kraamweek en hier heeft Natasja mij dan ook extra goed in geholpen.

  Daarnaast was ze ook super zorgzaam richting ons twee jarige zoontje. Voor hem was het ook fijn om 1 vast gezicht te hebben tijdens de kraamweek.

  Al met al hebben we genoten van de kraamweek mede dankzij Natasja haar gezelligheid en kundigheid!

  Dankjewel Natasja dat je ons zo goed hebt geholpen de afgelopen week!

 12. Bart,Loes, Sammie en Luuk December 2023
  In december 2023 is onze zoon geboren. Na zijn geboorte hebben wij van de professionele zorg van Natasja mogen genieten. De hulp van Natasja voelde als een warm bad. Iedere dag goede medische controles, meerdere keren een heerlijk schoon bed en dagelijks de nodige hygiënische handelingen en heerlijke ontbijtjes. Zeer goede begeleiding bij de borstvoeding, zowel praktisch als emotioneel. Daarnaast zorgde ze ervoor dat ze ook onze oudere dochter van voldoende aandacht voorzag. Soms was het net alsof ze gewoon voor even bij het gezin hoorde. Stiekem missen we haar soms nog even! Ben je op zoek naar een kanjer van een kraamhulp, dan ben je bij haar op het goede adres!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *