Reviews

Lees wat families vonden van mijn tijd bij hun.

5 Reacties

 1. Ties, Vik, Koen & Mandy. December 2022
  Wij hebben Natasja twee keer als kraamverzorgster gehad en hebben dit als heel prettig ervaren. Natasja heeft alle kennis in huis, veel ervaring en ze brengt je echt op je gemak (ook tijdens de thuisbevalling). Ze zorgt dat je als moeder niets te kort komt en is er ook echt voor de baby. We hebben zoveel handige tips gekregen van Natasja, die we meteen konden toepassen, heel fijn. Ze zorgt dat het huishouden op orde is, zodat je als gezin echt kan genieten. En ook mijn man en oudste zoon betrok ze overal bij, zodat we alles echt samen beleefden. Vooral zo’n eerste week is het zo belangrijk om goede hulp te krijgen en die heeft Natasja ons echt gegeven. We raden haar iedereen aan!

 2. Conner, Skyler, Bart en Cynthia. December 2022
  Wij hebben 2 x een hele fijne kraamweek gehad met Natasja als kraamzorg. Je kan terecht met al je vragen en ze zorgt goed voor moeder en kind. Bij een volgend kindje zouden wij weer voor haar kiezen!

 3. Royce, Peter en Sylvia Januari 2023
  Wat is het ontzettend fijn om Natasja als kraamzorg te hebben gehad! Als kersverse ouders wisten wij echt helemaal niets van het ouderschap. Natasja legt alles heel rustig en duidelijk uit, is geduldig en geeft je het vertrouwen dat het goed komt. Je hoeft even aan niets anders te denken dan aan je eigen herstel en ontzorgt je die eerste belangrijke week. Wij kijken terug op een prachtige kraamweek, een mooi begin!

 4. Zoë, Fem, Mick, John en Lisa. Februari 2023
  Wij hebben door Natasja echt een hele fijne kraamweek gehad. Super goed begeleid en alles gaat in overleg. Veel tips mbt borstvoeding waardoor dit nu heel goed gaat. Het hele gezin werd goed verzorgd en daarnaast werd het huishouden ook nog bijgehouden. We hebben zo’n fijne start gehad hierdoor en kijken met een heel goed gevoel terug op deze tijd. Wij raden Natasja aan iedereen aan!

 5. Elena, Felicia en Anh-Tuan mei 2023
  Wij kijken met veel tevredenheid terug naar onze kraamweek. Als kersverse ouders ontvingen wij veel steun van Natasja. Zij legde alles rustig uit. Bij onze dochter was het gewicht wat aan de lage kant maar met de begeleiding van Natasja konden wij hieronder rustig blijven en het vertrouwen behouden dat het goed zou komen (wat ook is gebeurd). Je merkt bij haar echt dat zij al veel ervaring heeft en dit werk met passie doet. Je hoeft even aan niets anders te denken dan aan je eigen herstel, wennen aan je nieuwe gezin en ontzorgt je die eerste belangrijke week.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *